Müşterileriniz için hediye mi arıyorsunuz? Ama üst düzey yönetici kadrolarına hediye vereceğiniz için özel, VIP bir kurumsal hediye arayışındasınız… Veya bürokratlara değerli ve hep hatırlayacakları bir kurumsal hediye vermek istiyorsunuz… Belki de bir organizasyonunuz var ve protokole vermek üzere özel tasarım bir hediye arayışındasınız…
 

Kısacası, sizin için çok çok önemli bir kişiye veya kişilere VIP segmentinde bir hediye vermek istiyorsanız, işte kesinlikle memnuniyet yaratacak ve hep hatırlanmanızı sağlayacak çok özel VIP kurumsal hediye seçenekleri…
 

Gümüş Kaplama El Yapımı Özel Tasarım Masaüstü Objeler…

VIP kurumsal hediyeler, ne kadar benzersizse o denli çok ilgi görür. Herkes, farklı ve özel tasarım ürünlere sahip olmak ister. Piyasada bolca bulunan, her yerde karşılaşılan ürünlerin etkisi de azdır. VIP kurumsal hediyeye iyi bir bütçe ayırırsınız ve doğal olarak bu hediyeyi verdiğiniz kişilerde de pozitif bir duygu yaratmak, fark edilmek ve uzun süre hatırlanmak istersiniz.
 

İşte, bu talebe en iyi yanıt veren VIP kurumsal hediye seçeneklerinin içinde ilk sıralarda, tamamen el yapımı olan, özel tasarım, gümüş kaplama dekoratif objeler yer alır. Bu ürünler, Kapalıçarşı’da ustalarımıza özel olarak yaptırdığımız ürünlerdir. Yapımı, seçtiğiniz ürüne bağlı olarak 20 gün ile 30 gün arasında değişmektedir. Ürünün uygun bir yerine logonuz işlenebilir veya kurum adı yazılabilir. Ürünler, özel kutusunda sunulur. Bu ürünler hem ofis hem evde kullanıma uygundur. Estetik ve değerli ürünlerdir. El yapımı olmaları, değerlerini daha da artırmaktadır. Herkesin sahip olmaktan memnuniyet duyacağı çok özel ürünlerdir…
 

 

Kişilerin ilgi alanlarına ve zevklerine göre ürünler mevcuttur. Örneğin Osmanlı dönemine özel ilgisi olan kişiler için, 6 Osmanlı Padişahının büstlerinden oluşan bu değerli koleksiyon, yıllarca konuşulacak benzersiz bir kurumsal hediyedir. Veya Osmanlı döneminde öne çıkan 12 askerin yer aldığı koleksiyon da çok beğeni alacak bir kurumsal hediyedir. Her iki ürün de koleksiyon ürünü olup, sınırlı sayıda üretilmiştir.



 

  


Ustalarımızın ellerinde hayat bulan bu gümüş-mermer kutular da, isterseniz içerisinde lokum, çikolata vb. ikramlıklarla sunabileceğiniz değerli ve kullanışlı ürünlerdir.
 

 


El Yapımı Masif Ahşap Satranç ve Tavla Takımları

Satranç ve tavla takımları da, vip kurumsal hediye seçenekleri arasında önemli bir yer almaktadır. El yapımı olması sebebiyle özel bir yere sahip olan masif ahşap satranç ve tavla takımları, kalite ve estetik açıdan da öne çıkmaktadır. Bu ürünler, VIP kurumsal hediye alternatifleri arasında en çok ilgi gören ürünler arasındadır. Türkiye’de üretilen ve usta ellerde hayat bulan bu ürünler, sunum çantalarıyla da beğeni topluyor. Ürünlere hediye edilecek kişinin ismi uygulanarak kişiselleştirme yapılabilir.
 

 


Sanat Eseri Değerinde Özel Tasarım Hat Eserleri

Hem ofis hem ev kullanımına uygun hat eseri tablolar, VIP hediye segmentinde çok ilgi gören ürünlerden. Kaliteli masif ahşap çerçeveleri ve gümüş kaplama hat yazıları ile çok beğenilen bu tablolar, sürgülü kapaklı kavak kutularında, yanlarında sertifikalarıyla beraber sunulurlar. Kavak kutuya ve uygun olan tablolara logo uygulaması da yapılabilmektedir.
 

Aşağıda nazar teması ile tasarlanan iki tablo yer almaktadır. Her ikisinde de nazar ayetinin işlendiği hat eserleri, gösterişli ve anlamlı tablolardır.
 

 


Nazar temasının yanı sıra üzerinde çeşitli duaların yer aldığı farklı tasarımlar da mevcut.
 

 


Benzersiz El Yapımı Masif Ahşap Duvar Saatleri

Özel üretim olan masif ahşap duvar saatlerimiz de, VIP kurumsal hediye seçenekleri arasında popüler olan bir ürün grubu. Masif ahşaptan üretilen duvar saatleri tamamen el işçiliğiyle üretilmektedir. Her bir duvar saatinin üretimi yaklaşık 25 günde tamamlanmaktadır. Üretimlerimiz, sipariş üzerinedir. Ürün, sürgülü kapaklı kavak kutuda, yanında ürün bilgilerinin yer aldığı sertifikasıyla beraber sunulur.
 

 


Kişiye Özel Kaliteli Hediye Setleri

VIP kurumsal hediye seçenekleri arasında özel bir yeri olan ürün gruplarından biri de, birinci kalite ahşap kutuda markalı ürünlerle hazırladığımız hediye setleridir. Matraş, Silk&Cashmere, Pierre Cardin gibi markaların ürünlerinin yer aldığı hediye setleri büyük beğeni toplamaktadır. Ahşap kutuya, antik kemik efekt logo uygulaması yapılmaktadır. VIP ahşap kutuya hediye edilecek kişinin ismi de uygulanabilir. Aynı zamanda, ürünlerin tamamında kişi ismi yazılarak kişiselleştirme yapılabilir.
 

     


Kaliteli ve VIP segmentinde bir hediye setinin, tamamen kurumunuza özel oluşturulmasını isterseniz, bu da mümkün. Yine logonuzun uygulandığı masif ahşap kutuda ve kadife kaplamalı yuvalı süngerinde sunulmak üzere, tamamen kurumunuzun talebine uygun, sizin seçtiğiniz markaların ürünlerinden oluşan hediye setleri hazırlayabiliriz.
 

Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.