Kıdem hediyesi olarak hizmet yılı rozeti vermek, bütünlüğü ve devamlılığı olan, kuruma özel bir hediye olması açısından önemlidir. Manevi değeri de yüksek olan kıdem rozeti ile anlamlı ve şık bir koleksiyon yaratılır.

Kurumun logosundan esinlenilerek tasarlanan ve her hizmet yılı için özel bir tasarımın uygulandığı kıdem rozetleri, anlamlı ve değerli bir hatıradır. Kıdem rozeti; hem kurum hem çalışan ile ilişkilendirilmiş bir ürün olması sebebiyle ayrı bir öneme ve değere sahiptir. Ayrıca, kurum kimliğine uygun olarak tasarlanan kıdem hediyeleri, birbiriyle bütünlüklü ve devamlılığı olan hediyelerdir.

kıdem hediyesi kıdem rozeti

Neden Kıdem Rozeti?

  • Kıdem rozeti kuruma özel, kurum ile ilişkilendirilmiş özel tasarım bir ürün olup benzersizdir. Bu yönüyle, her yerde bulunabilen klişe kıdem hediyelerinden ayrışır.
  • Kıdem rozeti, aynı zamanda kişiye özel bir hediyedir. Çünkü kıdem rozetinin üzerinde kişinin kuruma hizmet verdiği yıl sayısı yer alır.
  • Her bir kıdem yılı için özel tasarım bir kıdem rozeti, devamlılık ve tutarlılık sağlar.
  • Birbiriyle bütünlüklü kıdem rozetleri, çalışanlarda her kıdem rozetine sahip olma ve seriyi tamamlama isteği yaratır; çalışan sadakatini artırır.
  • Kıdem yıllarına göre artan değere sahip rozetler, adil bir dağılım sağlayacağı için çalışanlar arasında kıskançlık, haksızlığa uğrama vb. negatif duyguları engeller.

  

 

Kıdem Rozeti Her Bütçeye Uygun Üretilebilir

Kurumun kıdem hediyesi için ayırdığı bütçe çerçevesinde kalınarak, her kıdem yılı için ayrı bir kıdem rozeti tasarlanarak üretilebilir. Kıdem rozetleri, hizmet yılına göre artan bir değere sahip olacak şekilde, bronz, gümüş ve altın olarak üretilebileceği gibi, kurumun bütçesine göre sadece gümüş veya sadece altın olarak da planlanabilir.

Kıdem Rozeti Değerli Bir Koleksiyon Yaratır

Çalışan bağlılığını ve motivasyonunu artıran bir hediye tipi olan kıdem rozetinin; kuruma özel tasarlanmış ve her kıdem yılı için özel yuvaları olan logolu ahşap bir kutu içerisinde sunulması hediyenin değerine değer katar ve koleksiyon vurgusuyla öne çıkar. Kıdem rozeti, her çalışanın özenle sakladığı ve gururlandığı bir kıdem hediyesidir.

 

  

  

 

Kurumsal Hediye Ajansı, pek çok şirkete, kurumsal rozet ve kıdem rozeti tasarımı ve üretimi konusunda hizmet vermektedir. Siz de çalışanlarınıza kıdem ödülü olarak özel tasarım kıdem rozeti vermek istiyorsanız, bizi hemen arayın, size özel seçeneklerimizle fark yaratın: 0212 275 26 50