Kurumsal hediye, ister çalışana, ister müşteriye, ister bayilere veriliyor olsun; kurumun itibarının göstergesidir. Bu sebeple, gerekiyorsa daha az kişiye ama kaliteli hediye verilmesi çok önemlidir. Alınıp bir kenara atılacak ve kısa süre sonra tamamen unutulacak hediyelere verilen para, çöpe atılan paradır aslında. Hediye vermiş olmak için hediye vermektense, hiç hediye vermemek daha doğru bir yaklaşımdır. Çünkü herkes, kendisine alınan hediyeye özenildiğini, önem verildiğini görmek, hissetmek ister.

Kurumsal Hediye Ajansı, Türkiye’nin önde gelen pek çok firmasına kurumsal hediye konusunda hizmet vermektedir. Süreç içerisinde edindiği bilgiler ve tecrübe ile kurumsal hediye konusunda doğru sanılan yanlışları tespit ederek, müşterilerini en doğru şekilde yönlendirmeye çalışmaktadır.
 

Kurumsal Hediye Promosyon Değildir

Yapılan en önemli hatalardan biri, hediye seçimini yaparken fazlasıyla fiyat baskısı altında kalmaktır. Bu tür durumlarda, kaliteli bir hediyenin yerini ne yazık ki ucuz ve kimsenin üzerinde bir etki yaratmayacak promosyonel ürünler alıyor. Promosyonel ürünler fuarlarda dağıtmak için uygun elbette ama gerçekten bir değer ve fark yaratmak istediğiniz durumlarda, kaliteli hediye şarttır.
 

Kaliteli Hediye Kurumunuzun İtibarının Göstergesidir

Müşterilerinize, bayilerinize veya çalışanlarınıza yılbaşı, kuruluş yıldönümü, bayi toplantısı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gibi anlamlı günlerde veya doğum günleri gibi özel günlerde kullanışlı, kalıcı ve kaliteli hediyeler vermek, kurumunuzun itibarına pozitif katkı sağlar, hediye verdiğiniz kişiler ile kurum arasındaki duygusal bağı kuvvetlendirir, sadakati arttır.
 

Hediye vereceğiniz hedef kitlenin özelliklerine bağlı olarak, kişiselleştirilmiş, her bütçeye uygun kaliteli hediye seçenekleri bulabilir, küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratabilirsiniz.
 

Kurumsal Hediye Ajansı, hediye ihtiyacınız ve bütçeniz doğrultusunda, herkesi memnun eden kaliteli kurumsal hediyeler sunar. Bazı ürünlerimizi görmek için sitemizi ziyaret edebilir, tamamen kurumunuza özel tasarım hediye ihtiyaçlarınız için bizi hemen arayabilirsiniz: 0212 275 26 50