Plaketler genel olarak sıradan ve sıkıcıdır. Her ofiste çok sayıda benzer plaket bulunur. Bazen bir başarının, bazen bir katkının bazen de sadakatin ve sürekliliğin ödülüdür. Üzerinde yer alan yazılarla gönlümüzde yer edinirler. Ama günün birinde artık ofisimizde veya masamızda onlara yer kalmaz, sessizce bir yerlere kaldırılırlar. Peki, ya o plaket özel bir tasarımsa, şık ve anlamlıysa, yine de kaderi bir çekmeceye kapatılmak olur mu? 


Bir düşünün, herhangi bir ofise gittiğinizde gördüğünüz plaketler çok tanıdık değil mi? Belki aynısından sizde de var hatta? Ve sonra başka bir ofiste, başka birinin odasında aynı plaketi görürsünüz. Ve hatta bir süre sonra, zihniniz otomatik olarak onları görmez hale gelir. Çünkü sıradandır, çünkü bir hikayesi yoktur, çünkü sıkıcıdır…

Bir düşünelim, mesela bir ofise ziyarete gittik; bir sürü plaket arasında şöyle bir göz gezdiriyoruz, fikir ediniyoruz… Peki, hangisi kaldı aklımızda?

Veya çalıştığınız şirket size kıdem ödülü olarak bir plaket verdi mesela, evinize götürüp, ailenize gururla göstereceğiniz ve evinizin bir köşesinde sergileyeceğiniz hatta eşinize dostunuza göstermekten mutluluk duyacağınız plaket nasıl bir plaket olur?

Peki, kimden ve hangi sebeple almış olursanız olun, her daim gururla ve zevkle sergileyeceğiniz plaket hangi özellikte olmalı? Nasıl bir plaket, değerini ve yerini hep korur?

Fark yaratan bir plaket aynı zamanda zevkli bir dekoratif obje…

Biz, dekoratif plaketlerimizi tasarlarken hep bu sorular uçuşur zihnimizde… Nasıl bir obje tasarlamalıyız, nasıl bir dekoratif plaket olmalı ki ofislerde, vitrinlerde hep baş tacı olsun? Bana nasıl bir plaket verilse, onu ofisimin veya evimin en güzel köşesinde gururla sergilerim?

Aslında bizim başlangıç noktamız hep, iyi bir dekoratif obje tasarlamaktır. Şık ve anlamlı bir dekoratif obje. Herkesin evinde veya ofisinde sergilemek isteyeceği, zevkli, kaliteli bir dekoratif obje. Bir hikayesi, kendine has özel bir enerjisi olan bir obje.

Tasarımlarımızı çalışırken, çoğunlukla sembollerden yola çıkarız… Bazen yerel bazen global bir sembol göz kırpar bize, “yaklaş, sana bir hikaye anlatacağım” der… Hikayemiz böyle başlar…

Sonra bu  özel tasarım dekoratif objeye bir de plaket özelliği ekleriz. Böylece, hem bir ödül plaketi olur hem de şık bir hediye… Özellikle, fark yaratmak ve akılda kalmak isteyen kurumlar için, dekoratif plaket enfes bir seçenek olur.

Dekoratif ödül ve plaketlerimizi incelemek için lütfen tıklayın.