Şirketlerin en değerli iş ortakları bayileridir. Markaların temsilcileri olan bayiler, başarılarıyla şirketlerin gücüne güç katarlar. Çeşitli dönemlerde tüm bayilerini bir araya getirerek hem hedef paylaşımı yapan hem de sosyalleşme imkanı sağlayan kurumlar, bu özel günleri bir de hoş bir hediye ile taçlandırırlar.
 

Biz, bayi toplantısı hediyeleri kuruma özel olmalı diye düşünürüz. Keyif vermeli, hatıra değeri olmalı. Aidiyet duygusunu beslemeli, birlik ve beraberlik mesajı taşımalı.
 

Hediye önerilerimizi hazırlarken, kurumun kimliğine, bayilerin genel özelliklerine ve kurumun bayi toplantısında vermek istediği mesaja bakar, bu veriler üzerinden hareket eder ve mutluluk verecek hediye seçimlerimizi yaparız.
 

Kuruma Özel Bayi Toplantısı Hediyeleri…

Doğtaş da bu seneki bayi toplantısında, Kurumsal Hediye Ajansı ile çalıştı.


 

Bayi toplantısı hediyeleri, kadın ve erkek bayiler için ayrı ayrı seçildi. Erkekler için nostaljik İstanbul fotoğrafıyla tasarlanmış şık bir tavla, “keyifli bir yıl” dileğiyle sunuldu. Doğtaş logosu işlenen tavla, hem kullanışlı hem de mutluluk veren bir hediye oldu.
 

Kadınlar için ise, 925 ayar gümüş bileklik hazırlandı. Popüler figürlerle tasarlanmış bu şık bileklikler, kadın bayiler için zevkle kullanılacak hoş bir hediye oldu.
 

Bayi toplantısı hediyeleri ile beğeni toplayan Doğtaş’a kurumumuzu tercih ettikleri için teşekkür ederiz.